Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@21:45:24 GMT

گله از بی‌مهری‌ها در تشییع پیکر حسین شهاب

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۰۹۲۵

گله از بی‌مهری‌ها در تشییع پیکر حسین شهاب

به گزارش پارس نیوز، 

مراسم تشییع پیکر حسین شهاب بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز  یکشنبه سی‌ام اردیبهشت ماه در خانه سینمای شماره ۲ برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، کامران ملکی ضمن تسلیت به خانواده شهاب گفت: حسین شهاب همیشه اولین نفر در مراسم‌های این چنینی بود و امروز متاسفانه برای بدرقه وی آمده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا جای هنرمندانی مانند حسین شهاب در آن دنیا جای خوبی خواهد بود.

علی دهکردی رییس انجمن بازیگران بیان کرد: اینبار قرعه به نام حسین شهاب افتاد؛ مردی که هیچ کس خاطره بدی از وی ندارد. او جزو بازیگرانی بود که از بدنه واقعی سینمای قبل از انقلاب به سینمای بعد از انقلاب منتقل شد و با آن تطبیق پیدا کرد.

وی تاکید کرد: شهاب، هنرپیشه واقعی از میانه واقعی و ملموس سینما بود که خاطرات قابل توجهی در زمینه سینمای قبل از انقلاب داشت، خاطراتی که تاریخ سینمای قبل از انقلاب را شامل می شود. از مستندسازان و منتقدان و تاریخ نگاران  می‌خواهم سراغ این دسته از هنرمندان بروند و تاریخ سینمای ایران قبل از انقلاب را با کمک آنها ثبت کنند.

وی تاکید کرد: حسین شهاب هنرپیشه بود، بدلکار نبود اما به جای ستارگان بزرگی در سینمای ایران در بسیاری از صحنه‌ها بازی کرد و ما روی پرده سینما به جای شهاب آن ستاره را تشویق کرده‌ایم.

فریدون جیرانی نویسنده و کارگردان سینما نیز بیان کرد: جمعی از بازیگران سینمای ایران بودند که داستان‌های سرگرم کننده فیلم فارسی را تکمیل می‌کردند، یک طرف قهرمان داستان و یک طرف خلافکارهای سینما بودند و این افراد در فیلم‌ها نقش مهمی بازی می‌کردند.

وی ادامه داد: یدالله محمدی نژاد، ستار داداش پور، علی آزاد از جمله بازیگران این نسل هستند که  سینمای حادثه‌ای ایران مدیون هنرمندانی از این دست بود زیرا آنها خود را برای این سینما فدا کرد. حسین شهاب نسل بعدی بود که به این سینما آمد و کمتر به این نسل توجه شده است. من حسین شهاب را ندیده بودم اما تعریف وی را از تهیه‌کنندگانی که امروز در این مراسم نیستند بارها شنیده‌ام.

عزت الله رمضان فر بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون نیز در سخنانی توضیح داد: شهاب کار خود را سال ۴۷ با فیلم «گردش روزگار» آغاز کرد. رضا بیک ایمانوردی می‌گفت هر فیلمی که بازی می‌کنم قبل از آن باید شهاب با فیلم قرارداد می‌بست و این نشان دهنده اهمیت حضور این بازیگران برای ستارگان آن دوران بود.

حبیب الهیاری تهیه کننده سینما نیز گفت: من و حسین شهاب از دوره ابتدایی با هم همکلاس بود. روحیه جوانمردی حسین شهاب باعث شد به سینما وارد شود و  درنهایت بالای ۱۷۰ فیلم بازی کرد.

محمد شیری بازیگر سینما و تلویزیون نیز بیان کرد: حال خوبی ندارم چرا که طی این مدت همیشه در کنار حسین شهاب بودم، این را می‌دانم که شهاب دیگر از سینما و تلویزیون متنفر شده بود، مطمئن هستم که همین آقای فریدون جیرانی اگر نقشی هم در فیلم خود داشت به بازیگرانی مانند حسین شهاب نمی‌داد، اینجا می‌گویم که همه حسین‌ها بیکار هستند و همه به دلیل شرایط موجود دچار افسردگی شده‌اند.

حبیب اسماعیلی تهیه کننده سینما نیز بیان کرد: امیدوارم شرایطی فراهم شود که این دوستان امنیت کاری داشته باشند چراکه داشتن شغل، عمر و امید را زیاد می‌کند.

مژگان دخترخوانده حسین شهاب در پایان مراسم از همه کسانی که طی این مدت این بازیگر را تنها نگذاشته بودند، تشکر کرد و گفت: حسین شهاب توقع‌هایی از خیلی از افراد داشت. من از بازیگران قدیمی سینمای ایران خواستم که برای حسین شهاب وقت بگذارند و به دیدنش بیایند، اما متاسفانه نتوانستم کسی را راضی کنم.

منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما نیز در پایان مراسم گفت: این لحظات همیشه دردناک است. محمد شیری عزیز فریاد می‌زند و دیگری گلایه می‌کند و ما باید این گلایه‌ها را به جان بخریم و به آن توجه کنیم. تولید یک فیلم یک حرکت جمعی است پس غم و شادی آن نیز جمعی است. من از همه کسانی که امروز در این مراسم حضور داشتند سپاسگزارم.

 

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بازیگر سینما و تلویزیون خانواده انقلاب سینمای ایران ایران بازی سینما و تلویزیون تلویزیون افسردگی خانه سینما شادی ایران بازیگر سینما و تلویزیون خانواده خانه سینما سینما و تلویزیون پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب تهران از امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت فعالیت‌های خود را به صورت رسمی آغاز کرده است و انجمن سینمای جوانان ایران هم با ترکیبی متنوع از کتاب‌های تخصصی در حوزه سینمای کوتاه، در قالب این رویداد میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

آثار عرضه شده از سوی انجمن سینمای جوانان در سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عبارتند از «ژانر در فیلم کوتاه» مجموعه مقالاتی به دبیری علمی رامتین شهبازی، «مدیریت تولید فیلم» به قلم محمدرضا پاسدار، مجموعه ۲ جلدی «تاریخ هنر برای فیلمسازان» نوشته گیلیان مک ایور با ترجمه مجید کیانیان، «فیلم کوتاه، سپهر بلند» مجموعه مقالاتی به دبیری منصور براهیمی، «ساخت فیلم کوتاه با بودجه صفر» نوشته ریزان هاوس با ترجمه مجید کیانیان، «داستان در فیلم کوتاه» نوشته ریک بیرستو با ترجمه پیمان فلاحی، «نوشتن فیلم کوتاه» نوشته پاتریسیا کوپر با ترجمه پیمان فلاحی، «داستان‌گویی در فیلم کوتاه» به قلم سعید عقیقی، «ساختن یک فیلم کوتاه» نوشته روبرتو مولیترنی با ترجمه صنم نادری، «درباره عکاسی» نوشته سوزان سونتاک با ترجمه فرزانه طاهری، «عکاسی و روان کاوی» نوشته استفن بری با ترجمه زهرا پژوتن و صمد قربان‌زاده، «کشف فیلم کوتاه» به قلم سینیتا فلاندو با ترجمه پیمان فلاحی، «ترکی‌بندی تصویر در سینما و تلویزیون» نوشته پیتر وارد با ترجمه حمید احمدی لاری و «هنر فیلم کوتاه داستانی» نوشته ریچارد راسکین با ترجمه پیمان شوقی.

علاقه‌مندان به سینمای کوتاه می‌توانند در ایام برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلای تهران، با مراجعه به غرفه سازمان سینمایی، ضمن اطلاع از تازه‌ترین فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی انجمن سینمای جوانان ایران نسبت به تهیه آثار فوق اقدام کنند.

غرفه سازمان سینمایی نیز با بیش از ۱۵۰ عنوان کتاب تخصصی در حوزه سینما، در این دوره میزبان علاقه‌مندان به کتاب‌های سینمایی است و موسسات تابعه این سازمان هر یک آثار تخصصی حوزه خود را در این غرفه عرضه خواهند کرد.

مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی با ۲۲ عنوان کتاب، انجمن سینمای جوانان ایران با ۱۶ عنوان و بنیاد سینمایی فارابی با ۱۲۰ عنوان کتاب شامل ۱۰۰ عنوان از آثار قدیمی و ۲۰ عنوان جدید در نمایشگاه بین المللی تهران حضور دارند.

غرفه سازمان سینمایی کشور با هدف عرضه آخرین کتاب‌های منتشر شده از سوی مراکز تابعه سازمان سینمایی به علاقه‌مندان حوزه کتاب ارایه شده است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته امسال، جمعی از هنرمندان سینما نیز در مدت برگزاری نمایشگاه در این غرفه حضور خواهند داشت.

کتاب‌های ارایه شده در این غرفه با توجه به نیازهای جامعه کتابخوان کشور و علاقه‌مندان رشته های مختلف سینمایی در حوزه‌های گوناگون تدوین و آماده شده است. از آنجا که یکی از دغدغه های مسؤولان سینمایی کشور، بحث عدالت فرهنگی در ابعاد مختف آن بوده و یکی از مشخصات آن مباحث آموزشی و تحلیلی به‌ویژه در حوزه کتاب محسوب می‌شود، امسال نیز مانند سال‌های گذشته سازمان های تابعه با مجموعه ای جذاب و کاربردی از کتاب های آموزشی تحلیلی سینما که توسط اساتید تالیف و ترجمه شده اند در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور خواهند داشت.

کتاب‌های ارایه شده از سوی سازمان سینمایی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، طیف گسترده و چشمگیری از انواع و اقسام کتاب‌های گوناگون با محوریت مباحث سینما را در بر می گیرد که قطعا برای علاقه‌مندان و دوستداران سینما راهگشا خواهد بود. این آثار منتخبی از کتاب‌هایی است که در سال گذشته در حوزه کارگردانی، فیلمنامه نویسی، فیلمبرداری پیشرفته، استفاده از جلوه های ویژه کامپیوتری در سینما، انیمیشن، مستندسازی و غیره به زیور طبع آراسته شده اند.

رشد و گسترش حوزه انتشارات و دست پر سازمان سینمایی کشور در این دوره نمایشگاه کتاب تهران، برآیند رویکرد و اهتمام ویژه به حوزه پژوهش، انتشارات و تالیفات سینمایی است که طی سه ساله اخیر صورت گرفته است.

سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از امروز تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و سازمان سینمایی در شبستان اصلی مصلای تهران، سالن ۳، راهروی شماره ۱۵، غرفه شماره ۲۷۵ پذیرای خانواده سینما، اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان هنر هفتم است.

کد خبر 6100726 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر شهید مهدی مزرئی نوده در بندرعباس
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» بررسی می‌شود
  • شاهنامه پژوه بمی در خاک آرام گرفت
  • تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • پایان ۳۹ سال غربت/ تشییع پیکر معلم شهید در ورامین
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم